Помощь на защите диплома
 

Телефон: +7 (499) 350-29-36  

Почта: 3502936@mail.ru

17 | 01 | 2018
Дипломные доклады и презентации
Для дипломных работ
Для курсовых работ
Списки литературы
Подготовка дипломных (методические указания)
Подготовка курсовых (методичекие указания)
Полезная информация

Висновок курсового по виробництву масла

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (2 Голоса)

Висновки

В процесі проведення даного дослідження була проведена дуже велика та ретельна робота по вивченню виробництва масла, а також удосконаленню технології та самого процесу.

Головними виробниками солодковершкового масла в молочної галузі Автономної республіки Крим виступають торговельна марка «Кримка» Сімферопольського молокозаводу, а також торговельна марка «Молочний доктор» Джанкойського молокозаводу (ОАО «Новатор»). Але в АРК також поступає продукція зі всієї України, бо кількості виробляємого в Криму масла недостатньо.

При вивченні процесу виробництва масла, головна увага приділялася економії кошт та ресурсів. Для цього пропоную:

1. На кожному заводі упровадити безвідхідне виробництво масла. Для цього потрібно переробляти вторинну сировину – знежирене молоко та маслянку в вигляді дієтичних напоїв «Молоко знежирене»та «Маслянка натуральна» в пакетах на роздріб.

2. Ретельно контролювати безпосередньо процес виробництва, а також підвищити увагу до сировини, що поступає на завод, та продукції, що з нього випускається.

3. Заміну деякого обладнання на більш сучасне для підвищення рентабельності виробництва.

4. Збільшити об’єми виробництва на заводах АРК за рахунок прийомки молока у індивідуальних здавальників в приватних секторах.

5. Поширити асортимент виробляємої продукції, додати масло комбіноване, масло солодковершкове з масовою часткою жиру 82,5%, масло топлене, концентрати масла, а також різноманітні напої із знежиреного молока та маслянки.

Висновок курсового по виробництву масла - 4.5 out of 5 based on 2 votes