Помощь на защите диплома
 

Телефон: +7 (499) 350-29-36  

Почта: 3502936@mail.ru

17 | 01 | 2018
Дипломные доклады и презентации
Для дипломных работ
Для курсовых работ
Списки литературы
Подготовка дипломных (методические указания)
Подготовка курсовых (методичекие указания)
Полезная информация

Список використаної літератури по Технології

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (2 Голоса)

Спеціалізація “Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв”

1.  Балашов В. Е., Кретов И. Т., Антипов С. Т. Практикум по расчетам технологического оборудования предприятий бродильной промышленности. – М.: Колос,1992. – 210 с.

2.  Герасимчук В. Й., Рейтман Й. Г., Ежов Й. С. Хмель в медицине, быту и народном хозяйстве. – К.: Урожай, 1994. – 350 с.

3.  Главачек Ф., Лхотский А. Пивоварение. – М.: Пищ. пром-сть, 1977. – 624 с.

4.  Домарецький В. А. Технологія солоду і пива: Підручник для студентів вищих навчальних закладів. – К.: Фірма “ІНКОС”, 2004. – 426 с.

5.  Домарецкий В. А. Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков. Справочник. – К.: Урожай,1990. – 248 с.

6.  Достижения в технологии солода и пива /Под ред. А. П. Колпакчи и О. Бендовой. – М.: Пищ. пром-сть, 1980. – 352 с.

7.  дсту 3888–99 Пиво. Загальні технічні умови.

8.  дсту 4069–2002 Напої безалкогольні. Загальні технічні умови.

9.  ДСТУ 4097.1–2002 Хміль гіркий. Загальні технічні умови.

10.  дсту 4258:2003 Напої слабоалкогольні. Загальні технічні умови.

11.  дсту 4282:2004 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови.

12.  Жвирблянская А. Ю., Исаева В. С. Дрожжи в пивоварении. – М.: Пищ. пром-сть, 1979. – 247 с.

13.  Калунянц К. А. Химия солода и пива: Учебное пособие для студентов вузов. – М.: Агропроиздат, 1990. – 176 с.

14.  Колотуша П. В., Домарецкий В. А. Интенсификация солодовенного производства. – К.:Техніка, 1977. – 160 с.

15.  Колотуша П. В. Технологія солоду. – К.: ІСДО, 1993. – 136 с.

16.  Колотуша П. В. Технологія виробництва пива. – К.: ІСДО, 1996. – 228 с.

17.  Колотуша П. В., Кошова В. М. Сировина для виробництва пива. – К.: НМК ВО України, 1991. – 144 с.

18.  Колпачки А. П., Голикова Н. В., Андреева О. В. Вторичные материальные ресурсы пивоварения. – М.: Агропромиздат. 1986. – 155 с.

19.  Костриця М. Ю., Рейтман Й. Г. Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення. – Житомир: Ін-т с.-г. Полісся, 1997. – 237 с.

20.  Косминский Г. Й. Технология солода, пива и безалкогольных напитков (практикум). – Минск: Дизайн ПРО, 1998. – 352 с.

21.  Кунце В. Технология солода и пива. – Санкт-Петербург: Профессия, 2003. – 912 с.

22.  Ляшенко Н. И. Биохимия хмеля и хмелепродуктов. – Житомир: “Полисся”, 2002. – 388 с.

23.  Мелетьєв А. Є., Тодосійчук С. Р, Кошова В. М. Технохімічний контроль солоду, пива та безалкогольних напоїв: Підручник для студентів вищих навчальних закладів. – Вінниця, "Нова книга", 2007. – 392 с.

24.  Нарцис Л. Технология солода. – М.: Пищ. пром-сть, 1980. – 503 с.

25.  Нормы технологического проектирования заводов (цехов) безалкогольных напитков. – М. : Гипропищепром, 1981. – 146 с.

26.  Нормы технологического проектирования предприятия по производству ячменного солода. – М. : Гипропищепром-2, 1979. – 63 с.

27.  Покровская Н. В., Каданер Я. Д. Биологическая и коллоидная стойкость пива. – М.: Пищ. пром-сть, 1978. – 271 с.

28.  Рудольф В. В., Яшнова П. М., Орещенко А. В. Справочник мастера производства безалкогольных напитков. – М.: Агропромиздат, 1988. – 191 с.

29.  Соколенко А. І., Українець А. І., Піддубник В. А. Тренспортно-технологічні системи пивзаводів. – К.: АртЕк, 2002. – 304 с.

30.  Справочник пивовара / Пер. с фр. Д. П. Миротиной; Под ред. А. Руле. – М.: Пищ. пром-сть, 1969. – 544 с.

31.  Справочник по производству безалкогольных напитков / В. Е. Балашов, И. И. Балантер, С. М. Беленький и др. – М. : Пищ. пром-сть, 1979. – 367 с.

32.  Технологическое проектирование солодовенных и безалкогольных заводов: Учебное пособие для студентов вузов /П. В. Колотуша, В. А. Домарецкий, Н. А. Емельянова и др. – К.: Вища шк., 1987. – 256 с.

33.  Технологічні облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв: Навчальний посібник / В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв, М. О. Денисов та ін. – К.: Фірма Інкос, 2005. – 191 с.

34.  Технология солоду, пива та безалкогольних напоїв у задачах і прикладах: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / А. Є. Мелетьев, В. А. Домарецкий, С. Р. Тодосійчук, А. М. Куц та ін. – К.: НУХТ, 2007.– 256 с.

35.  Технология солода, пива и безалкогольных напитков / К. А. Калунянц, В. Л. Яровенко, В. А. Домарецкий, Р. А. Колчева. – М.: Колос, 1992. – 446 с.

36.  Технологія солодових екстрактів, концентратів квасного сусла і квасу /Н. О.Ємельянова, Н. Я.Гречко, В. М.Кошова, В. Х.Суходол // За ред. Н. О. Ємельянової. – К.: ІСДО, 1994.– 162 с.

37.  Химико-технологический контроль производства солода и пива / П. М. Мальцев, Е. И. Великая, М. В. Зазирная, П. В. Колотуша. – М.: Пищ. пром-сть, 1976. – 448 с.

Список використаної літератури по Технології - 4.5 out of 5 based on 2 votes